Våren

Det var då otroligt vad den här våren var seg och lång. Det är som om allt är en månad sent, vädret nu är som vädret brukar vara i april. De växlar mellan strålande sol och snöoväder. Helt sjukt.

Nästa fredag åker jag och Mikael ner till Stockholm igen. Denna gång för att sjösätta och köra upp Eleonor, vår nya båt. Man får verkligen hoppas att isen hinner försvinna här uppe tills dess. 😉 

Vi sjösätter i Stockholm måndag den 22 maj och har hela veckan på oss att köra upp den. Det kommer att bli mycket trevligt, hoppas jag på i alla fall. Det beror ju så klart på väder och allra speciellt vinden. Jag gillar verkligen inte vind när man är i båten och speciellt inte när man ska ut över större vatten, som tex Gävlebukten. Men jag har goda förhoppningar på att det ska gå bra.

Men tillbaka till mitt huvudsakliga ämne för dagen, våren. Jag är ingen fantast av våren egentligen. Det blir slaskigt ute, det luktar illa och vädret växlar helt galet mycket. Det enda jag gillar med våren är att det närmar sig sommaren. 

Då gillar jag bättre vårvinter (innan slask och liknande) och försommaren. Våren i all sin prakt är inte min grej. Dock har jag tålmodigt stått ut och inte gnällt alls speciellt mycket. Snällt och godmodigt har jag tittat ut genom fönstret och på termometern och konstaterat att än är det inte förbi…

SNÄLLA VÅR, GE DIG!!!! (Den desperata sidan håller på ta över)

Nåja, nu ska jag väl dona vidare. Ha det bra alla.

KRAM <3

Jag köpte tulpaner i helgen. Jag älskar tulpaner.
Det är faktiskt en liten sak till som jag gillar med våren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.