Våren är här

Nu får vi se om jag kan hålla bloggandet aktivt. Kör på lite ny design och ser om det kan räcka för att hålla all inspiration uppe.

Det är så otroligt härligt när våren är här. Man behöver inte frysa så mycket och vi har suttit ute på fikarasten. Helt fantastiskt… 🙂

I höstas köpte jag ett busskort för 6 månader. Jag bestämde mig för att jag skulle ha det tills dess att det gick ut, och sedan börja cykla. Jag klarade mig precis till skärtorsdag och första arbetsdagen efter påsk fick jag cykla till jobbet. Lite kallt på morgonen och de två första dagarna var det riktigt blåsigt, men ju mer man anstränger sig, ju varmare blir man så jag har inte frusit.

Jag älskar att cykla. Vi har redan hunnit med en cykeltur till stan och tog själv en tur till Storheden en dag. Och så har jag cyklat till och från jobbet, vilket verkligen har känts bra. Imorgon har jag möte i stan nästan hela dagen, men jag cyklar till jobbet, tar bussen till stan och så hämtar Mikael mig där. När vi åker hem får han skjutsa mig till sjukhuset så kan jag cykla hem. 🙂 🙂

Bra både för hjärta och själ att röra på sig. Min vän, Tobbe, sa att jag skulle få se hur bra jag mådde när jag hade kommit fram till jobbet på morgonen och han har helt rätt. Man vaknar till på ett sådant underbart sätt och att få sätta sig ner och äta frukost när man kommit fram är smaskens. Tobbe cyklar ju i och för sig året runt, men jag tror nog jag väljer att bara cykla på sommarhalvåret. 😉

Så våren är här och jag ser fram emot sommaren och det som kommer här framöver. Härliga tider! <3

2 thoughts on “Våren är här

 1. Micke

  Det är sommarfeeling här med även om det var kallt med -4° i morse 🙂

  Cykla gör jag mest till affären (500m) eller till stan 5-6 km 🙂 Men det sista dröjer nog lite. uteserveringarna måste öppna först 😉

  1. jenjo inläggets författare

   Oj då… -2 var det hos oss.
   Jag har ca 5 km till jobbet (tar knappt 20 min) och drygt en mil till stan. Perfekta längder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.