Vardag

Så är då vardagen här igen. Måndag med jobb och allt vad det innebär. Jag klagar inte, utan bara konstaterar fakta. Jag kan fortfarande cykla, vilket är mycket trevligt. Det är riktigt varmt och skönt när jag ska iväg på morgonen så jag klagar inte.

Jag har pratat med min farfar idag. Han fick berätta hur det var med honom, hur farmors dödsfall gick till, hur han visste vad hon tyckte om det ena och det andra. Givetvis är han ledsen men han var glad över att han visste att farmor var nöjd med de barn, barnbarn, barnbarnsbarn och barnbarnsbarnbarn som hon lämnade efter sig. Jag är MYCKET stolt som härstammar från så fina människor som farmor och farfar och glad över att hon var stolt över oss alla.

Jag och Mikael har också varit hos mamma och städat. Det är nästan sjukt vad grejor det finns i ett hus. Och så fastnar man hela tiden. Som när jag hittar kort på Bernt när han var liten, eller på hans band, eller på mina ungar som små, eller alla dessa lappar som mamma skrev till Bernt efter hans död. Hur hon älskade och saknade. Jag är så ledsen över att hennes sista år bestod av sådan otroligt djup sorg, men det gläder mig att de får vara förenade i evigheten nu.

Förra veckan var en dålig vecka matmässigt. Jag har därför gjort om mitt matschema lite. Ska äta mer på dagarna istället för att spara till kvällen, äta kolhydrater till frukost och lunch men välja bort det till middagen, enbart äta frukt till helgen och övriga dagar istället grönsaker. Ungefär så… Jag tror det kommer att fungera.

På lördag ska jag och Ingela på en hälsomässa i Piteå. Det blir mycket roligt och jag ser verkligen fram emot det. Det är inspirerande att åka på sådant!

Nu ska jag ta och surfa vidare. Men vi får höras. Ha det superbäst!

Puss <3

I sommar har jag matat många sådana här söta fåglar And

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.