Vara eller icke vara

Jag börjar längta till båten riktigt mycket nu. Ikväll när jag åkte från nagelsalongen så såg jag en Bayliner och en Aquador (båda dessa är båtmärken) som sakta kom körande i Norra hamn. Det var helt stilla vatten och solen speglade sig i vattnet. Helt fantastiskt. Jag var tvungen att ringa Mikael och berätta min syn och hans kommentar var ”Åh, fy fan…”. Om jag längtar mycket, så längtar han helt otroligt sjukt mycket… 🙂

Redan förra året, så började jag och Mikael diskutera vad vi skulle göra denna midsommar. Han ville vara ute i skärgården och jag ville vara hos mina vänner där vi alltid har varit. Vi börjar på Hägnan och fortsätter sedan till Holmen (till Lena o Peder). Mikael har bönat, bett, mutat (och nästan till och med hotat) om att vi måste vara till sjöss. Jag har sagt nej… Frågade Lena om de hade planer på att göra annat, men icket. Allt skulle vara som vanligt.

Tyvärr så blev det en massa omständigheter, så midsommarfesten på Holmen blev inställd. Anledningen till detta beklagar både jag och Mikael djupt, men i och med detta blev det ju enkelt. Vi behövde inte fundera, utan vi ska vara ute på en ö till Midsommar. Det kommer garanterat att bli jättebra och vi ska fara med härliga och roliga människor. Men det kommer kännas konstigt att inte vara med mina gamla barndomsvänner… Nåja, det kommer ju fler år! 🙂

Nu ska jag fortsätta planera vad mer som ska med till båten. Vi sjösätter ju på fredag, ifall någon missat… 😉

 020Det är många söta djur på Hägnan. Bland annat getter! 🙂

003Mina ungar och Sofias kompis Jennifer, förra året på Hägnan.

035Önskar dig en trevlig midsommar, Lena!

🙂

4 thoughts on “Vara eller icke vara

  1. Svala

    Va kul då syns vi garanterat i folkmassan för mina midsommar planer är (som alla andra som jobbar på fägnan eller hägnan) att jobba! Kolla in grisarna det är någon speciell sort dom är rätt coola 🙂

    1. jenjo inläggets författare

      Oj, jag missade att svara. 🙂 Vi kommer inte synas i år tyvärr, för detta år kommer vi inte till Hägnan. Det är alla andra år vi gjort det. (Förklarade säkert lite dåligt…) Men jag hoppas vi träffas där en annan gång, då jag absolut ska till Hägnan minst en gång i sommar. Och grisarna ska spanas in! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.