Vänner, Mr Grey & Mordpodden

Ber om ursäkt, men igår hann jag inte med bloggen riktigt. Först var dagen otroligt besvärlig. Tekniken strulade och växeln hade stora problem. ?

Men efter jobbet for jag till stan och mötte upp Ingela på Waynes. Där åt vi varsin sallad (hon tig varmrökt lax och jag kyckling), vilket var galet gott. Efter det drog jag runt med Ingela på stan ett tag innan vi gick till Filmstaden och mötte upp Lena och Mallan. ?

Det var nämligen dags för vår date med Mr Grey. ? Dvs, vi skulle se filmen Fifty Shades Darker. Jag tyckte verkligen filmen var bra, lika bra som första. En ”tjejfilm” kan jag tycka, men dock en bra sådan. 

Sen måste jag ju oxå berätta att Mordpodden har kommit igång med säsong 3 nu. Jag tycker den är så himla bra och helt klart den bästa podden. Säsong 3 tar de dessutom upp fall som utspelar sig här i Norrbotten och Lappland. Första avsnittet handlade om Morden vid Akkajaure som hände 1951. Det hade jag aldrig hört talas om, så det var intressant. 

Nästa avsnitt ska handla om styckmordet i Lycksele. Jag är ju därifrån, så det kommer ser jag fram emot att höra om. Mordpodden uppdaterar med nya avsnitt varje söndag, så vill ni höra om Lyckselefallet kan ni kolla in där nu på söndag. Men vill ni höra om Akkajaure-morden eller något annat gammalt avsnitt från de tidigare säsongerna så finns alla avsnitt tillgängliga. Mordpodden -I Love it!

Just nu sitter jag och väntar på att min Spinning ska börja. Men därför var det ju lämpligt att blogga lite nu. ? Men ha det bra nu raringar. Vi hörs snart igen! ?

Kram ❤

Min goda kycklingsallad från Waynes

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.