Vandrande tankar

Oj vad trött jag blev ikväll. Och när jag är trött, då vandrar mina tankar okontrollerat. Det kan handla om allt från hur uppväxt påverkar en, till varför alla katter tvättar sig på samma sätt. Jag kan tänka på min bästa kompis när jag bodde i Lycksele, som dog som barn i cancer något år efter jag flyttat, och jag kan tänka på en mening som min körskolelärare sa på intensivkursen i Jokkmokk.

Jag kan tänka på hur telefonen såg ut när mamma ringde och sa att morfar dött, och jag kan minnas känslan när jag åt min första pizza. Jag kan begrunda den första riktigt ärliga meningen jag hört i mitt liv, och jag kan fundera på alla myror i en myrstack. (Vilket är MÅNGA, by the way).

Jag funderar över varför jag längtar efter semester i södra Sverige, när jag har en fantastisk båt här som ska vara mitt boende till stor del i sommar. (Jag vet egentligen att det handlar om att jag vill bo på hotell = lyx). Jag tänker oxå på Mikaels matlåda vilken jag gjort. Tonfiskburgare som förmodligen kommer att hamna i sopkorgen. (För efter 41 år i livet, så har jag fortfarande inte lärt mig steka saker)…

Som ni märker idag, så fladdrar mina tankar ”all over the place” och det är nästan lite jobbigt.

Därför tänker jag nu hänga tvätten och sedan bädda ner mig för att läsa. Ha det bra alla!

Peace and Out!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.