Utbildning, umgänge med vänner

Idag har jag varit på utbildning hela dagen. Jättebra utbildning, då utbildaren var riktigt duktig. Så pedagogisk och kunnig på det hon gör. Det handlar om det nya programmet som vi ska jobba med då vi gör hemsidor till jobbet. Jag gillar verkligen att jobba med det, att lära mig nyheter och att gå på kurs. Så min arbetsdag var en bra dag.

Efter arbetsdagen så var jag, Anneli och Lena iväg till Waldorf i stan för att äta middag. Det var så himla gott och verkligen mysigt. Det är ju så fantastiskt bra mat där på Walle. Anneli tog en ryggbiff och den var HELT perfekt stekt som hon ville ha. Bara det liksom…

När vi hade ätit klart så mötte Ingela upp oss och vi gick och handlade lite innan vi begav oss till Filmstaden och gjorde oss klara för ett biobesök. Vi var och såg ”Bad Moms” och jag måste säga att det var en helt underbar film. Så rolig och helt enkelt perfekt.

Så med andra ord har jag haft en riktigt jättebra dag. Jag har fått massor med energi på olika sätt och jag har trivs med det jag har gjort.

Nu ska jag engagera mig till mina katter som kräver uppmärksamhet. Ska också fixa med blommor, fixa i kök och tvättstuga, innan jag gör mig klar för att gå i säng.

Kram på er!

Min middag idag, stekta nudlar specialStekta nudlar-

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.