Uppgradering, semlor, pensionär, buzzador

Ja, idag var det dagen efter uppgradering. Det är alltid intressant… Dessa dagar kan man få ta emot samtal och ärenden som inte andra dagar kan erbjuda. Det är ju alltid intressant. 

Idag har vi oxå bjudit in en av våra medarbetare som nyligen gått i pension, för att fira av henne. Vi åt semlor och hade jättetrevligt tillsammans. Jag kommer sakna henne, för hon är en av grundstenarna i växeln och har varit hur länge som helst. Jag menar, jag har ju varit i snart 20 år och hon har varit ännu längre, så det är ju klart att hon är väldigt mycket telefonist i själen.

Föresten, jag är oxå Buzzador, vilket innebär att jag får hem olika saker som jag ska testa och sedan utvärdera. Just nu är det två kampanjer som jag är med i. Det ena är Göteborgs Digestive Havremål som är ett slags kex som man kan äta som mellanmål. Jag valde med smaken tranbär och chiafrön. Jag älskade dem! De var så himla goda och mättande. I kartongen är de förpackade två och två, så det är enkelt att ta med. Och två stycken är väldigt mättande, så det räcker gott och väl. De är lite småtorra, ungefär som Digestivekex, men jag älskar det.

Förutom de kexen så är jag även med i en kampanj för bröd. Det är Pågens bröd Leva. Nu försöker jag undvika bröd, men Mikael har ätit det med glädje. Han har både rostat och ätit det ”som det är”. Han tycker verkligen om det. Det är ett bröd med smak och även om det är ett sk. nyttigt bröd så tyckte han verkligen om det. 

Så helt ärligt, båda dessa saker är något som jag tycker ni kan prova. Jag hade sagt om jag inte gillade dem. Ba så ni vet liksom… 😉

Nä men nu ska jag minsann ta och lalla vidare här. Ha det fint alla. 

KRAM <3

Göteborgs Disestive Havremål

Pågens bröd Leva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.