Ung eller gammal?

Igår var jag till min mamma med lite saker. När hon såg mig så så blev vår konversation:

Mamma: -Men vad har du på dig?
Jag: -Vaddå?
Mamma: -De där byxorna?
Jag: -Det är ju mina jeans? (Det är ett par moderna boyfriend-jeans, med många slitna detaljer. Jag hade vikt upp dem en bit på benen).
Mamma: -Det var de fördjävligaste jag har sett… Tror du att du är 16 år, eller…?

Hmmm… Av mamma får man alltid höra sanningen. 😉

När jag kom till Sofia ställde jag mig på hennes parkering. När Fia sedan var ut en sväng frågade hennes granne (vars bil jag stod bredvid), om jag hade fått körkortet i flingpaktet då jag tydligen inte klarar av att parkera. När jag fick höra det och tittade ut genom fönstret och såg att jag parkerat som en gammal kärring. Pinsamt…

Så, summan av kardemumman:
Är jag ung som en 16-åring eller gammal som en kärring?
Svar: Jag är mitt emellan. Jag är mitt i livet och då kan man vara lite åt det yngre ibland och lite åt det äldre ibland. Allt efter smak och tycke. Ska dock försöka hålla mig åt det yngre så Fian slipper skämmas över mig. Mamma skulle aldrig skämmas för min skull, hon skulle tycka att det var JAG som skulle skämmas om jag gör/tar på mig konstiga saker. Egentligen är min mamma ganska klok… 😉

Ha en bra dag!

Peace and Out! <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.