Underbar lördag!


Mina underbara vänner där ute. Hoppas ni har en lika bra lördag som jag! 🙂

Efter frukost åkte jag och Mikael till mamma och hämtade handlingslistan. Sedan for vi till stan. Började på Granec där vi tittade runt på en massa olika båtar. Mikael drömmer sig borta hela tiden och det är väl bara att låta honom drömma… 🙂 När drömmarna var över för idag, så for vi in till stan. Jag drog honom runt på lite olika butiker, som Parelle och Make Up Store, innan vi begav oss till Friends By Bo.

Jag fikade som vanligt ingenting, men Mikael slog till med en saffranssemla. Träffade även en mc-bekant där och det var kul att få prata lite grann irl, och inte bara via Fejjan. Vi träffade även underbara Anna när vi gick mot bilen. En gladare och härligare människa får man leta efter…  Efter det åkte vi till Storheden och gjorde den vanliga shoppingrundan på Ica Maxi. Glömde bara en sak i affären idag faktiskt..

Vi lämnade sakerna hos mamma och for sedan hem. Jag har nu njutit av eftermiddagen och kvällen hemma. Vi har ätit förrätt och en underbar huvudrätt och till slut slagit oss ner i soffan. Nu väntar vi in ”Så mycket bättre” då vi ska äta efterrätt och annat gott.

Jag älskar lugna och härliga lördagar, men jag ser mycket fram emot nästa lördag då jag ska åka till Piteå med mina vänner för att julhandla!!! 🙂

Peace and Out!

 

Min fina Billabong! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.