Underbar kväll

Ikväll körde jag en extra sväng när jag for hem från jobbet. Det var ju fantastiskt väder och kära Anastasia ville inte riktigt åka hem. Men när vi kört ett tag så for vi hem för jag började bli lite hungrig.

När jag kom hem och öppnade garagedörren så kom en så himla stor och äcklig spindel fram. Alltså döstor!! Jag tog en lång pinne och skulle slå bort den, men då for den mot mig istället. Så jag skrek och hoppade runt i panik på uppfarten. Iklädd mc-ställ och hjälm… Grannarna måste ha funderat vad i hela friden jag sysslade med…

Väl inne åt jag middag och sen hamnade jag på soffan. Inte bra, för jag hade lovat Lena en prommis på Mattis. Och eftersom Mikael jobbar blev det cykel. Jag var såååå oladdad på att fara, men tog mig dit i alla fall.

Lena var lika trött som jag, men vi lovade att gå ett varv iaf. Men allt eftersom vi gick så kändes det bara bättre och bättre. Så vi gick två varv och sen cyklade jag hem. Kändes verkligen skönt när det var klart. Pigga och glada blev vi båda iaf.

Motion är hälsa för både kropp och själ!

Ha det fint alla raringar.

Peace and Out!

Snart kommer jag kunna fota många fina ankor igen.And

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.