Två dagar kvar…

Jaha… Då har man två arbetsdagar kvar innan man har semester. 3 hela veckor ska jag vara frånvarande från jobbet. Detta är alltid en ångestladdad period, även om jag kommer att uppskatta det i massor, när jag väl är där…

Fast som jag skrev igår, det är ganska körigt nu på jobbet, så när jag väl är där så kanske det känns helt ok att gå på ledighet. Det är mycket som bränner av i hjärnan nu för tiden och det är lite jobbigt att hålla emot. Som en bekant skrev på Facebook ”Subinen känns lite kort”… Så är det… Min stubin, som är kort nog i vanliga fall, är väldigt känsligt kort just nu…

Dessutom så åt vi väldigt sent idag. Inte förrän kl 18.30. Då var min blodsockernivå ”i källaren” och energinivån låg på -100. Då, kan jag säga, var jag som en ilsken puma inombords.

Nu känns det dock bättre. Maten är intagen och nivåerna stiger inom mig. Att dessutom veta att det finns goa färska jordgubbar som väntar i kylen gör inte saken sämre direkt!

Midsommar närmar sig med stormsteg och planeringen är i full fart. Vi ska ju i vanlig ordning tillbringa den med goa vänner. Förmiddagen på Hägnan och kvällen på Holmen. Detta år kommer det dessutom några som inte brukar vara med oss, så detta kommer nog bli bra. Min son har valt att fara på LAN istället. Jag har våndats och funderat, men till slut bestämde jag mig för att låta honom fara. Han är ändå 17 år… Hur kul kan det vara att fira midsommar med föräldrar, föräldrars vänner och en hög barn från 12 och neråt…!?

Igår laddade jag min telefon med musik, och sedan ville jag ju lyssna på musiken så då dammade jag iväg på en promenad! 🙂 Det var väldigt skönt, men myggigt som tusiken… Jag tog dock en liten paus på vägen och fotade mot älven… Vackert tycker jag minsann… 😉

Nu testar jag att lägga in bilderna på ett annat sätt. Ni kan klicka på dem för att se dem större.
Jag har upptäckt att bilderna jag tidigare lagt ut, inte alls är snygga i alla webbläsare. De äldre varianterna är inte kul för fem öre… Så ni stackare som har sådana (tex på mitt jobb) får ha överseende med kvalitén på bilderna…

2 thoughts on “Två dagar kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.