Trött och tröttast

God kväll alla solstrålar! Idag har jag verkligen varit tröttare än på länge. Jag sov dåligt för Mikael var hamnvakt och var inte hemma på hela natten. Och då tyckte tydligen min kropp att det var svårt att sova. Sedan har jag varit så himla trött hela dagen. När jag kom hem så ramlade jag ihop på soffan och somnade direkt. Fröken ”Måste få alla timmar sömn annars överlever hon inte”-Jonsson, det är jag det… 😉

I helgen har vi varit på Junkön tillsammans med Tobbe o Anna-Lena. Det var hur mysigt och trevligt som helst. Det blåste en del, men annars hade vi ändå ganska bra väder. En regnskur på lördag på dagen och även ett åskregn på lördagkväll men annars kunde vi njuta av sol.

Vi har inte gjort så mycket, mest tagit det lugn, promenerat, ätit gott, bastat och umgåtts. En bra och härlig helg. Vi kom hem sent på söndag och när Mikael for till hamnen så hamnade jag framför datorn och fixade med ett klipp till Youtube på Tobbe o Anna-Lenas båt. Så därför blev det inget inlägg igår.

Nu ska jag ta och fixa med uppdateringar av telefonen innan jag tänkte städa och sedan blir det tidig kväll. Jag hatar att vara trött och seg. Imorgon satsar jag på pigg och alert!

Ha det bäst alla raringar!

KRAM <3

Anna-Lena njuterJunkön 1-3 juli-2

Jag pratar med Ingela i telefon. Ett långt och viktigt samtalJunkön 1-3 juli-1

Vi låg vid den andra flytbryggan då det var fullt där vi brukar liggaJunkön 1-3 juli-3

Männen fixar käkJunkön 1-3 juli-5

JunkönJunkön 1-3 juli-4

Mikael badadeJunkön 1-3 juli-6

Här har ni Youtube-klippet på Tobbe o Anna-Lenas båt

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.