Trött och nya kuddar

Men herrejösses så trött jag är. Min kloka och duktiga hjärna talar hela tiden om för mig (kanske till och med skriker åt mig) att jag borde gå ut och gå. Motion och frisk luft är hela lösningen för min trötthet och jag vet det så väl. Men tror ni att jag lyssnar på mig själv? Nope. Inte det…

Så nu sitter jag här, trött som en gnu och bara hoppas att klockan ska gå fortare så att jag får gå och lägga mig. Min dotter sa att det är ju bara och gå till sängs, men nä… Inte före 21 i alla fall. 

Så istället så lägger jag mig ner här i soffan och vilar. Och jag lägger mig på mina nya gosiga kuddar och vilar. Jag köpte dessa i helgen på Jysk. De hade rea så jag slog till på två svarta och två gråa kuddar. Och en filt i samma material. Mysigt och gosigt.

Vinter är ju så mysig med alla kuddar och filtar och ljus och dylikt. Det måste man ju ändå säga. Jag gillar att mysa inne. Och det är precis vad jag tänker göra nu här i kväll innan klockan blir slagen och jag får gå i säng.

Ha det gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.