Trött, intensivt, naglar

Idag var jag trött så in i h-vete när klockan ringde. Helt sjukt. Så där att man inte ville hellre än sova 14 timmar till. Inte 3 utan 14. Men jag lyckades tag mig upp till slut och hann också med bussen.

Jag har fått springa till bussen två dagar, måndag och tisdag, för när jag närmat mig har jag sett att bussen redan varit på hållplatsen innan min. Jag har varit sur och irriterad över att bussen varit för tidig. Men så slog det mig att det är en ny turlista och jag började titta på den. Då visade det sig att ”min” busstur går 5 minuter tidigare nu än förr. Vilket innebär att den faktiskt varit lite sen måndag och tisdag och det var just det som gjorde att jag faktiskt hann med bussen… Oops, gäller att hålla lite koll.

Min arbetsdag idag har varit väldigt bra och givande, men mycket intensiv. Håller bland annat på att planera ett möte och tankeverksamheten kring detta är mycket krävande. Plus att det är en massa andra saker som händer vilket gör att man blir rätt slut i hjärnan av allt tänkande. 😉

Efter jobbet var jag till finaste söta Moa och fixade nya naglar. Metallic den här gången. Man kan inte se det på ett rättvist sätt i mörker så jag ska se om jag kan fånga det i solljus i morgon. Jag gillar dem i alla fall. De är lite tuffa men snälla som Moa sa. Hon tycker att jag uppfattas som en sådan person och tyckte därför naglarna passar mig. Hon är så go. Och så fin med sin gravidmage som börjar vara riktigt stor nu! 🙂

Jag har faktiskt varit pigg hela dagen, men nu är jag åter här i tröttlandet. Så himlars trött så det är inte klokt. Måste försöka vara vaken till 21 i alla fall…

Men ha en bra kväll raringar!

KRAM <3

Bill är lika trött som mig och vill nog också gå i säng snart141126

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.