Trött

Man kan vara trött, och så kan man vara trött. Jag vill med det säga att man kan vara trött på olika nivåer. Jag är idag, stentrött. Så trött som man kan vara. Om jag ändå kunde förstå varför, om jag hade sovit dåligt eller liknande, men så är det inte.

När mobilen ringer så är jag så trött att jag inte orkar stänga av den. Kroppen känns så tung och armen känns som om den inte går att flytta, för det är en stor sten över den. (därav stentrött).

Jag tog mig upp tillslut och ringde till min son från jobbet. Jag skulle väcka honom. Han tryckte på knappen, men sa inget. Till slut så vrålar jag i telefonen ”-MATHIAS”. Då får jag en reaktion och han låter på konstiga sätt. Jag frågar när han börjar skolan, han svarar ”-Uhmmmmm”. Jag frågar om jag ska ringa igen, han svarar ”-Uhmmmmm”. Mitt tålamod är kort, då jag inte fått i mig kaffet än, så jag säger att jag ringer snart och avslutar hastigt samtalet.

När jag ringer till honom 10 minuter senare, så är han vaken och uppe. Han går alltså att prata med. Jag sa att han hade svarat alla frågor med ”Uhmmmmm” när jag pratade med honom sist. Han sa att det berodde på att han inte hörde vad jag sa…

Då frågade jag varför han inte sa att han inte hörde!? ”-Jag fungerar inte så, Mamma… Va…!? Vad menas med det? Det är ytterligare en av Mathias små konstiga egenheter… 😉 Jag kan inte annat än skratta.

Min dotter, som lätt är den tröttaste av oss alla, sms:ade 20 minuter innan jag skulle ringa och väcka henne. Hon förklarade att hon var vaken och jag behövde inte ringa.

Vad är det med denna dag? Något känns knasigt… Men men, nu kör vi väl iaf. Dags att börja arbetsdagen!!! 🙂

En tanke på “Trött

  1. Dotter

    Äntligen så får jag vara den som är pigg och alert tidigt på morgonen 😉 händer sällan, men ibland så 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.