Träningsvärk, handling, glasögon, matmarknad, promenad

I natt vaknade jag och var säker på att jag aldrig mer skulle kunna röra på mig. Jag hade sådan helt galen träningsvärk så det var nästan ofattbart. Men att ha träningsvärk är ju en bra värk då det betyder att man rört sin otränade kropp.

Jag och min kollega Siv har varit och handlat idag. Jag och mina kollegor ska nämligen träffas imorgon efter jobbet och käka surströmming! Mums säger jag bara…! Så jag och Siv var och handlade så det bara ska vara att fixa i ordning allt imorgon. Blir så roligt. 🙂

Jag har också hämtat mina glasögon idag. Köpte tre par så nu har jag ett tag. Jag ska inte visa er idag, då jag inte har foton för det (sitter här nyduschad och med nytvättat hår så det blir ingen fotografering nu). Men en annan dag. Och du som jag lovade bild, du får också vänta lite. Förklarar imorgon.

När vi ändå var på stan så passade vi på att äta på matmarknaden. Jag åt en jättegod risotto och Mikael åt salviakryddad potatis med kycklingklubba. Han tyckte inte det var så speciellt gott tyvärr.

När vi väl kom hem så sa Mikael att jag behövde gå ut och gå en promenad för att röra på min stela och träningsstumma kropp. Så det gjorde jag, medan jag spelade Pokémon Go och hade en sms-konversation med Fian samtidigt. Man har ju simultanförmåga. 😉

Ja, så ungefär det var min dag idag. Jag hoppas alla ni haft en bra dag också.

KRAM <3

Det var väldigt skönt att se sitt hus när man kom hemstapplande efter promenaden. Önskar bara att Mikael skulle klippa ner den fula pilen lite merfile125056

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.