Träning, HTH-buzz

Hello på er! Läget? Bra hoppas jag. Här är det toppen. Men vad annat ska man säga när man varit på en underbar gruppträff, med rolig träning och massor av inspirationsenergi, och nu duschat och ätit och är klar för dagen.

Vi tränade cirkelträning idag och det var jätteroligt faktiskt. Vår härliga tränare får alltid igång oss och vi tränar för fullt tack vare henne. ”-Jag ser dig, Jenny”, vrålar hon när jag tog en liten paus och det vill man ju inte höra mer än en gång så det är bara att kämpa på. 😉

När jag kom hem så hade jag ett paket i brevlådan. Det var från Buzzador. Jag är en buzzador och får ibland hem produkter som jag ska testa och berätta vad jag tycker om. Jag ska oxå dela med mig  av de produkter jag har fått och få höra vad andra tycker.

Den här gången är det HTH som kommer med en hudkräm för torr och känslig hy. Den ena (HTH Skin Protection) är en body cream för dagligt bruk och som ger 48 timmars effekt och dessutom förebygger hudproblem. Den andra (HTH Skin Repair) är en specialkräm för utsatta hudområden, den reparerar vid uppkommet hudproblem.

Så nu ska jag dela ut detta till människor i min närhet som har torr och känslig hy, för att sedan höra vad de tycker. Jag har själv torr och känslig hy, så jag har höga förväntningar på detta. 🙂 Jag återkommer sen med mina åsikter om dessa produkter, jag måste ju testa dem först.

Med det får jag avsluta för idag och hoppas ni har det bara fint tills vi hörs igen.

KRAM <3

buzzador-hth-1

Märkta på:,,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.