Träning

Jag är verkligen ingen träningsmänniska. Jag är inte en sådan person som prioriterar träning framför allt annat och jag är i grunden en riktigt himla slö person. Det är rena rama sanningen…

Det innebär dock inte att jag inte tränar, för om det är något jag verkligen upptäckt så är det att min kropp kräver träning, precis som alla andra kroppar gör. Träning behöver inte handla om att fara på gym, studsa på ett Zumba-pass, springa maraton eller liknande. Den träning som kroppen mer eller mindre kräver av alla är rörelse!

Jag upplever att många lurar sig själva genom att tro att de mår bra utan träning, men samtidigt så klagar de över ont i ryggar, axlar, huvudet osv… Eller hur ofta hör man inte att de kan inte träna för än det ena, än det andra. Bullshit!!

Ut och gå med er! Ta en promenad runt kvarteret åtminstone. Kroppen vill att man rör på sig och har man ont i ryggen så behövs promenader.

Jag vill helst träna konditionspass och styrketräning. Konditionspass för att det verkligen känns att man har tränat, men styrketräning för att jag känner att min kontorskropp behöver det.

Jag och Lena brukar träna två gånger i veckan, men vi har haft uppehåll ett tag, av olika anledningar. Igår kom vi dock igång igen och det var SÅ KUL! Idag har jag faktiskt träningsvärk, den enda värken som är kul att ha. Vi ska börja träna tisdagar och torsdagar den här terminen, men det fungerar ju bra. Eftersom det är onsdag idag, så innebär det att imorgon är det träning igen! Det ser jag fram emot.

Min kropp kommer bli glad, mitt sinne blir glatt och jag blir starkare och friskare.

Så alla ni soffpotatisar, ut med er! Rör på er och känn hur livet strömmar genom era kroppar. Åtminstone efter avslutad träning… Hi hi…

Peace and out!

Bild från Kurjuviken i Skellefteåhamn i somrasSommaren 2015

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.