Träna med en vän

Jag tränar något som kallas BodyWorkOut på torsdagar och söndagar. Det är en slags intervallträning som är galet jobbig men den är bra för mig.

Jag tror dock nästan att det som är allra bäst, det är att få träffa min vän Lena två dagar i veckan. Det är balsam för själen, att träffa vänner. ❤️

Vi träffas alltid ca 30 minuter innan träningen börjar, för att hinna gå igenom skvallret sedan sist. Det är otroligt vad mycket man kan hinna prata om på 30 minuter. Idag hann vi gå igenom kinabeställningar, separationer, kollegor, kundtjänstarbete, droger och chips. Mycket givande.

Träningen idag var helt galen. Så man var helt totalt slut efteråt. Det innebar mycket mindre skvaller efter träningen än innan. Men det är ju oxå därför man vill hinna prata igenom så mycket som möjligt innan träningen. ?

Hoppas ni andra oxå haft en bra kväll. Bor ni här i krokarna kanske ni själva har tränat genom att skotta. ?

Hej svejs!

En tanke på “Träna med en vän

  1. Anonym

    Jag är också så himla glad att vi träffas två dagar i veckan. Min fina vän!!! Du förgyller min vecka och jag är så himla glad att vi kämpar tillsammans med dessa sjukt jobbiga träningspass hihi 🙂 kramis!!! // Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.