Träna, fortsättningsgrupp, personlig almanacka

Idag, onsdag, är det mitt favvopass på Inpuls. RPM spinning i 45 minuter. Men det kan jag lova er, att om inte jag sagt till Lotta att jag skulle hålla en cykel åt henne så hade jag aldrig farit. Fy fasen vad trött jag varit hela dagen och verkligen inte sugen på att träna. Men jag ångrar såklart inte att jag for. Man ångrar aldrig ett träningspass. Trots att tjejen som brukar ha passet tyvärr var skadad och det blev ”vanlig” spinning istället. Inte alls lika kul, men träning är träning. 

Inpuls erbjuder en fortsättningsgrupp efter jul, i samma koncept som det jag går nu på måndagar. Efter rådgörande med min bäste vän så har jag insett att jag behöver gå i den gruppen. Är inte redo att stå på egna händer riktigt än. Så det blir att fortsätta nästa år. Måste bara meddela min coach oxå. 😉

För en tid sedan gjorde och beställde jag en personlig almanacka. Jag fick den i torsdags och bli såååå nöjd när den kom. Verkligen fin och precis som jag ville ha den. Det är så kul att man kan forma dem precis så som man vill ha. 

Jag beställde den på http://www.personligalmanacka.se och jag valde storleken A5 och blev galet nöjd med storleken. Min vän har den minsta storleken och hon är väldigt nöjd med den, så allt är ju relativt med hur det passar person till person. Jag använder den här mer som dagbok än almanacka. Bokade tider och liknande måste jag ha i mobilen, annars missar jag det, men som dagbok vill jag kunna skriva för hand. 🙂

Jag visar bilder här nedan (tyvärr värdelösa mobilbilder igen), men först vill jag bara önska er en riktigt trevlig kväll. Vi hörs snart igen!

KRAM <3

Framsidapersonlig-almanacka-1
Baksidapersonlig-almanacka-3

När man viker upp framsidan har jag valt att ha ett ordspråkpersonlig-almanacka-2

Inne i själva almanackan har jag valt detta uppläggpersonlig-almanacka-4

Man fick välja vad man ville ha på flera sidor, och jag valde vanliga ränder plus målarsidorpersonlig-almanacka-5

Jag köpte även klistermärken och suddbara bläckpennorpersonlig-almanacka-6

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.