Torsdagskväll

Heeeej!!!! Här ligger jag på sängen i båten och lyssnar på sportradio (????). Jag vet, fråga inte… Och förresten, lyssnar är fel ord. Jag har på radion och det råkar vara sport. Det får mig att känna mig mindre utsatt. Hör många ”konstiga” ljud här utanför. Segelmaster låter, fendrar knakar och vinden viner. Men jag har låst in mig (=fördel med kabinbåt) och Mikael har egen nyckel så han kan komma in när han kommer i natt.

Imorgon är det ut-med-båten-dags igen. Börjar ärligt talat på bli lite less på det här nu för säsongen. Har mycket att göra hemma och det mesta blir liggande, pga tidsbrist. Men Mikael ”lever” för det här, så givetvis ställer jag upp för honom. Det blir denna helg och sedan nästa, innan vi tar upp Lizz på fredagen efter det.

Nu ska jag ta och läsa vidare i min bok här. Förresten, om någon ringt mig så ska de veta att jag sällan svarar på okända nummer denna tid på kvällen. Skicka sms istället!

Sköt om er!

Här är förresten en bild på vårt kök i båten. I hyllan bakom spisen har vi kryddor, kaffe, te, kakor osv. Gallret på vänster sida håller jag i mig i, stenhårt, när det är guppigt på havet. Mitt säte är bakom där, bakom solcellen i den gråa säcken. I skåpet på sidan, bakom gallret, där har vi muggar och glas. Så nu vet ni det!

20130919-210120.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.