Toppits Zipper och fryspåsar

Hej hej! Jag är med i Buzzador, vilket innebär att man ibland får hem varor eller produkter som man ska testa, utvärdera och recensera. Jag tycker det är jätteroligt och spännande. Vill ni oxå gå med i detta så kan ni anmäla er på www.buzzador.com.

Den här gången så testar jag påsar. Både zipper-påsar och fryspåsar. Jag kan börja med fryspåsarna. De var helt ok. Inget fel på dem. De är tjocka och rejäla. Det finns en ruta på påsen så att man kan skriva vad de innehåller. De är blåa, vilket gör att man lätt ser vad som är fryspåsar när man har lite blandat i en låda (som jag har). Jag har inte så mycket mer att säga, de har inte någon märkvärdig funktion utan är helt enkelt ”bara” jättebra fryspåsar.

Zipper-påsarna däremot är jag såld på. Jag älskar dem verkligen. Med Zipper så menas ju blixtlås, och man kan säga att påsarna har ett slags blixtlås. De har en öppning som man kan försluta och de är sååå himla bra!!! Jag använder dem till allt. De är ju smala upptill där man drar igen dem, men när man fyller dem så blir de breda nedtill, vilket gör att man kan ha dem stående. Jag har 1 liters-påsar, vet inte om det finns större, men det är verkligen en optimal storlek.

Jag använder dem till allt från att förvara bröd, samla småsaker, marinera kött/kyckling, sätter produkter som kan läcka i påsarna om jag ska ha till jobbet eller på resa. Helt enkelt den optimala platspåsen. Speciellt när man slipper problemet med att hitta någon slags klämma eller liknande för att få ihop påsen.

Bra jobbat Toppits, måste jag säga! 🙂

Peace and Out!

Produkter att testa75b4-9387-9b34-efbb (2)_01

Fryspåsar3b5f-2df0-becd-ce9c (2)_01

Zipper-påsar3d07-8693-adde-552e (2)_01

Till brödeb12-e09c-0260-172d (2)_01

Och annat smått53aa-8e32-50cb-59ad (2)_01

 

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte.