Tönt-bil

Mikael ska flytta båten till sitt jobb idag, för att drevet ska monteras och då behöver han vara där. Det innebär att han måste ha min bil, eftersom den är större och orkar dra båten.

När han sa det så sa jag att han skulle dra fram min mc, så jag kunde ha den till jobbet. Han frågade varför jag skulle köra mc, jag kunde ju ta hans bil? Hans bil…??? Tönt-bilen…!!! Aldrig! Den kör jag enbart i nödfall.

Det är hans mammas gamla bil. En gammal Opel som har världens fulaste färg. Den är liten, ful och fruktansvärd. Mikael brukar säga att den har lyx som min mercedes inte har. Den har ju faktiskt en taklucka.

Ok, min bil har ingen taklucka. Men jag har airconditioner, elstyrda skinnsäten, automatlåda, elhissar, centrallås, farthållare, automatiska vindrutetorkare, multifunktionell ratt, MED MERA! Han har taklucka. So what!? Vem vill ha taklucka nu för tiden?

Mikael visste mycket väl att jag skulle köra mc idag, om jag inte kunde ha min egen bil, men han var ju tvungen att påpeka att hans bil finns bara för att han visste att jag skulle neka i sten om att ha den. Men bara så alla vet, den bilen kör jag bara om jag absolut måste!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.