Helg med promenad till Tomholmen

Hejsan!

Hoppas ni har haft det riktigt bra i helgen. Min helg har varit helt ok. Det har inte hänt så mycket men jag har haft en lugn, skön och bra helg.

I fredags for vi och handlade efter jobbet, hem och lagade middag och sedan soffan och tv på kvällen. Såg faktiskt Let’s Dance trots att jag inte riktigt gillar det, men jag gillar Anja Persson och såg fram emot att få se henne. 

På lördagen skulle jag ha låååång sovmorgon, men vaknade kl 8 av mig själv. Nåja, dagen blev lång och härlig i alla fall. Vi tog en riktigt lång promenad och sedan blev det skidor på tv:n. Efter skidor blev det även hockey och jag försökte verkligen att engagera mig den här gången. 🙂

Kvällen bestod givetvis av mello. Jag tycker inte riktigt att Dressman-låten var rätt vinnare, men det var ju kul för han som vann ändå.

Idag vaknade jag lika tidigt som igår och även och jag vill sova länge, så är det skönt att vakna tidigt och få en lång dag. Idag tog vi vårt pick och pack och gick ut på isen här i Gammelstad. Det så fint att gå runt Tomholmen och mycket folk brukar det vara. Vi tog lite fika och gick och satte oss på holmen och njöt av solen och det härliga vädret.

Väl hemma blev det skidor igen, innan jag satte igång och bakade lite småkakor till Mikael. Det blev lite matlagning, städning och hårklippning innan jag nu har satt mig i soffan för att invänta sovdags.

Ha det bra nu alla!

KRAM <3

Här är lite bilder från dagens promenad

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.