Tjohej!

Jag har gjort om utseendet på min sida, igen…
Var verkligen inte nöjd med den tidigare looken, så jag hoppas jag trivs bättre så här.


Alltså denna dagen, den har visat sig på en mycket bra sida. En i min närhet har fått goda nyheter uppradade en efter en idag. Jag blir så glad när saker löser sig till det bästa.

Sedan har jag även tagit ett beslut som jag tycker är viktigt för mig. Eller viktigt är inte rätt ord, men något som jag verkligen gillar och som jag anser att jag är värd. Jag ska börja göra naglar igen! Blir så himla roligt!!! Första tiden har jag på torsdags.

”Min” nagelteknolog har börjat på en ny salong, men jag kan inte gå dit förrän efter min semester. Det passar inte riktigt in med datum. Så jag ska gå på den salongen jag gick förr, tills dess att jag kan börja gå hos Moa igen. Åhhhhh, vad jag ser fram emot detta.

Jag slutade ju eftersom jag fick ont i fingrarna när jag skrev mycket och inte kunde ha fingrarna rakt, men jag ska lära mig hitta en teknik som passar, så det kommer bli jättebra!

När jag slutat jobba, så åkte jag hem och slängde i mig lite käk och väntade sedan in Lena. Vi tog nämligen en välbehövlig promenad tillsammans. Det var så himla skönt och trevligt. Vi pratade på eftermiddagen och tänkte gå på Mattisberget, men sedan började det regna och vi blev lite osäkra över hur vi skulle göra. Vi beslutade tillslut att hon skulle komma till mig och så gick vi Övägen runt. Vi klarade oss utan både regn och mygg så det var ju trevligt. 🙂 Speciellt att träffa Lena så klart! 🙂

Så, med andra ord kan man säga att min dag är en bra dag. Hoppas era också varit det!

Nu ska jag bråka lite med Mikaels dator, den vill verkligen inte göra det jag vill. Men jag tänker vinna! 😉

KRAM <3

Lyckades fånga två plan på bild när jag var ute och gick på Likskär på nationaldagen. Har ingen aning om vad det är för typ, men militärplan i alla fall.Militärplan-1

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.