Tjenare!

Hej på er. Hoppas allt är bra ute i ”stugorna”. Här är det rätt bra, trots att dagen varit mycket intensiv.

Började med att vakna trots att jag inte hade ställt larmen. Bara ren tur att jag vaknade… Åkte sedan till jobbet för att hinna jobba undan lite, innan jag for till Landstingshuset. Där hade alla sjukhusredaktörer möte tillsammans med vår huvudredaktör. Det är alltid så roligt att träffas och man kommer på så många bra idéer att fixa med när man sitter tillsammans så där.

När mötet var klart så gick jag till Actic och tränade. Utan Lena denna gång, då hon ska träna torsdag denna vecka. Det gick ju jättebra, men jag måste säga att nog är det väldigt mycket roligare att träna två tillsammans. På måndag ska vi testa Tabata (cirkelträning). Det blir riktigt spännande.

När jag var klar där så hämtade Mikael mig och så for vi till mammas hus och rensade lite. Vi sorterade och rensade och höll på. Om det är något jag vill uppmana folk idag så är det följande: rensa ut allt eftersom och lämna inte kvar massa skräp till efterlevande. Det är galet vad grejer det finns i detta hus, trots att de inte hade så mycket saker egentligen. Men alltid hittar man ett skåp eller en låda eller något liknande som man har glömt… Suck… Jag har lärt mig något om mamma och Bernt som jag inte riktigt vetat (tänkt på) tidigare. Nämligen att de måste haft mani på glasögon och klockor. Ni skulle skratta om ni visste hur mycket av vardera jag har hittat…

Vi har också hunnit med två svängar till soptippen med fulla släp. Bara att slänga och slänga och slänga… Tur det är nära till tippen.

Väl hemma har jag städat lite, ätit, duschat, eldar och pysslat med katter. Nu börjar energin dala och jag känner hur jag blir allt tröttare. Blir nog tidigt i säng idag.

Ha det bra alla! Puss <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.