Tjejdag i Piteå

I lördags var jag och några av mina bästa och äldsta vänner i Piteå och hade en dag för oss. Det var så otroligt roligt…!

Ingela och Lena kom till mig ca 9 och vi bytte då till min bil. I Ingelas ryms det typ bara 2,5 personer. Vi hämtade upp Mallan och begav oss till grannstaden Piteå. Eftersom vi var framme redan 9.45 började vi med att gå och fika på Ekbergs. Ett gammaldags mysigt café.

Sedan satte vi igång. Vi gick in i stort sett alla affärer. Det provades kläder och det studerades saker. Det testades skor och det kollades på väskor. Vi letade tomtar och dukar. Och vi pratade, och pratade och pratade. Och shoppade så klart!

Vid lunch kom Fian och mötte upp oss och vi gick till en kinarestaurang och åt. Jag tog biff med lök och valde bort riset. Gott, men alldeles för salt mat. Lena var inte nöjd med sin friterade kyckling och den sötsura såsen var visst inte helt superbra. Så vi bestämde att vi nästa gång ska gå på en annan restaurang.

Efter lunchen fortsatte shoppingen och vi hann handla en hel del till innan affärerna stängde. Vissa butiker hann vi inte ens in i. Men vad gör väl det… Vi hade ändå handlat nog.

Vi körde sedan hem och där väntade Mikael med en god trerätters middag.

Jag är sååå nöjd med dagen och älskar verkligen att umgås med mina underbara vänner. Jag tackar dem alla, Ingela, Lena och Marlene, för det trevliga sällskapet. Vi gör om detta igen tycker jag!

Jag knäppte inga bilder som är något att hurra för. Men jag kan visa en dålig bild på bakelsen som Marlene tog och saffranssemlan som Ingela tog på Ekbergs:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.