Tjaba!

Hur är det ute i stugorna hos mina goa läsare? Här är det väl rätt bra, förutom att jag inte är pigg än. Jag vill inte klaga över att jag inte är helt frisk, men jag måste få klaga lite över att jag inte har någon energi. Jag blir ta mig fan galen när jag inte har ork att göra något!

Ikväll skulle jag ha varit hos Ingela på ett slags Aloe Vera-party, men jag kände att jag inte orkade. Så sedan jag kom hem från jobbet har det inte blivit många knop gjorda. Fan fan fan säger jag bara… 🙁

Som flera av er vet har jag fastnat för YouTube, och jag får ofta frågan vad jag ser där egentligen. Ja, jag följer en hel del Youtubers och det är väldigt blandat. Men en sak som jag älskar, det är att se Carpool Karaoke med James Corden. Fantastiskt! Ni måste se det.

Men om ni inte riktigt känner för att se något, men ni vill lyssna. Då har jag ett mycket bra tips. Jag älskar nästan all musiksort, men vissa saker känner man ju är liiiiite bättre än annat. T.ex. hårdrockare som sjunger ballader. Underbart! Så ett litet musiktips så här för dagen är låten The Sound of Silence med Disturbed. Helt fantastisk låt och speciellt med den här gruppen. Lyssna får ni höra! 🙂

Ja, eftersom jag inte gör något, då jag bara ligger och vilar nu för tiden. Så blir det inte mer intressant än det här i bloggen nu för tiden. Men jag hoppas ni ids läsa ändå. 😉 Jag ska också bjuda på lite bilder på mitt älsklingsbarnbarn (det får man säga så länge man bara har ett). Han har sådant minspel när han leker och jag lyckades fånga en del och jag tänkte visa er här. Jag har photoshopat bilderna en del, och innan ni börjar skrika rätt ut att man inte ska redigera bilder och speciellt inte barn, så vill jag bara be er ta det lugnt. Jag har bara redigerat bort lite fläckar på hans tröja, givetvis inte rört hans utseende. Han är så förbaskat fin, så man behöver inte redigera honom. Och så var det med det. Men det är kul att kunna fixa till bilder lite enkelt så där.

Nåja, nu måste jag sluta svamla. Ha en underbar kväll! Vi hörs imorgon igen!

KRAM <3

Valter 6 maj-

Valter 6 maj--2

Valter 6 maj--3

Valter 6 maj--4

Valter 6 maj--5

Valter 6 maj--6

Valter 6 maj--7

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.