Tillbaka

Hej. Här är jag. Jag har varit frånvarande en tid, men nu planerar jag att återvända till min älskade blogg.

Jag slutade blogga för att jag blev sjuk och hade ingen ork på kvällarna. Jag började oxå känna en stress med mitt liv, och jag är noga med att ta det lugnt när jag känner att jag stressar. Till råga på allt så hände det väldigt mycket i min dotters liv (=mycket oro för mig som mamma), vi planerade det största inköpet jag gjort i mitt liv, blev tvungen att fatta ett fruktansvärt beslut för katterna och massa annat.

Under tiden har folk frågat lite försiktigt varför jag inte bloggat, och jag har sagt att jag har en paus. Igår kväll fick jag ett meddelande från min son som frågade om jag slutat blogga. Jag frågade varför han frågade det och då sa han att några av hans vänner som brukar läsa hade funderingar om varför inget händer.

Då smälte mitt hjärta. Jag ÄLSKAR att blogga, speciellt i efterhand, för jag får så mycket ut av det. Men när jag dessutom hör att småpojkar frågar efter bloggen, så inser jag att jag älskar det så mycket att jag måste ta tag i det igen. Småpojkar kanske inte alls var rätt ord, de har väl ändå passerat 20 år, men ändå… De är i min sons ålder och min son är alltid min lilla gosse. 😉

Ja, så jag vill bara berätta för er alla att jag kommer att återvända. Jag saknar min blogg. Jag saknar mina läsare. Och jag saknar att ha kvar denna ”dagbok” som lever på nätet.

Varma kramar till er alla, och ett extra tack till alla er som saknat mig. Det är alla ni som gör att jag vill skriva igen.

Ha det bra och vi hörs snart igen!

KRAM <3

4 thoughts on “Tillbaka

  1. Lena Salander

    Hej vännen! Hoppas du börjar må bättre nu! Och du vet att jag finns alltid där för dig om du behöver prata av dig?? kram ?

  2. Ingela

    Äntligen! ? Jag har också saknat din blogg men jag vet ju att du haft en del att tänka på sista tiden, både bra och dåligt ❤ Det är iaf kul att du är tillbaka på bloggen ? Kram ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.