Tidig morgon

Idag hände det något väldigt ovanligt… Jag steg upp 04.40. Helt av mig själv, utan varken klocka eller sambos om väckte mig. Eller ja, det är ju en sanning med modifikation, eftersom sambo (och katt) trängdes så förbaskat så jag höll på ramla ur sängen. Valde därför att stiga upp istället.

Tänkte ta motorcykeln i vanlig ordning men plötsligt började det spöregna. Jag kollade väderprognosen och insåg att det visst skulle bli en regnig dag idag. Fick snabbt göra en omplanering och packa om till ett bussåkande.

Jag ska fara och träna Zumba efter jobbet, och jag hade tänkt åka hem emellan. Men eftersom jag åkte buss till jobbet så tog jag med mig träningskläderna.

Så nu sitter jag här på min kära arbetsplats och ser fram emot min arbetsdag. Det ska bjudas på tårta eftersom vi klarade ISO certifieringen och i övrigt lär jag ju få fullt upp.

Ett litet tips kan jag komma med så här på morgonen. Jag har börjat lyssna på Rättegångspodden. Man får höra riktiga förhör från riktiga rättegångar. Låter kanske inte så intressant, men det är det verkligen. Jag lyssnar på rättegången om styckmordet i Boden. Väldigt intressant. Så det får bli dagens tips, Rättegångspodden.

Ha det bra alla sötnosar!

KRAM <3

Har laddat med kaffe, nektarin, jobbmobil och headset. Nu kan dagen börja350e-7f72-e86c-385e

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.