Tiden går för fort

Ibland finns det inte nog med tid. Ibland finns det inte ork. Ibland finns det inte lust. Man vill mycket men man orkar inte.

Jag har valt att prioritera annat än bloggen några dagar. Det har inte funnits tid utan att jag i så fall skulle behöva känna stress. Saker jag kan styra bort för att slippa vara stressad, styr jag oxå bort.

Men förutom det så går dagarna oxå så otroligt fort. Jag hinner inte med och saker jag verkligen vill göra blir inte av. Tex bloggen, men även mina almanackor, min bok, mina foto- och dataprojekt, min rensning och flera andra projekt.

Snart är det ett nytt år och det känns inte som om jag är klar med detta ens.

Nåja, det är som det är. ?

Ville bara säga hej till mina läsare som ändå tittar in här. Jag har inte glömt er. Jag är tillbaka alldeles snart. Förhoppningsvis imorgon. ?

Kram ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.