The Good Wife, Biggest Loser

Satan i gatan och bom bada bom… Nu är jag fast i en serie, så det bara small om det. Jag som brukar vara så stolt över att jag inte ser serier, jag brukar inte fastna i serier och jag gillar inte serier. Nu är jag fast. Varenda stund hemma går jag omkring med paddan och ser min serie. Det driver mig till vansinne, men ändå kan jag inte låta bli.

Vilken serie? Jo, The Good Wife. En advokatserie (älskar amerikanska advokatserier) med härliga karaktärer. Lagom långa händelser och lösningar på saker relativt snabbt. Det tar oftast inte hela säsonger att lösa problem och i stort sett varje avsnitt slutar med en härligt känsla. Me like!

Så ja, det är något som jag gör lite här och där och då. Ser min kära serie, The Good Wife.

Det jag oxå ser är Biggest Loser. Jag har funderat lite på varför jag ser detta program, för egentligen så gillar jag inte tävlingar som handlar om hälsa. Alltså, alla dessa människor behöver hjälp, och jag gillar inte att de ska röstas ut och de är redan i känslig situation. 

Men jag gillar att se alla framsteg som alla människor gör. Jag gillar att se hur människor ändras allt eftersom programmet sänds, då menar jag ändra både kropp och beteende. Jag gillar att se människor som går från en förlorarposition till en vinnarposition. För alla i detta program slutar som vinnare. Det gillar jag.

Så nu ikväll, när jag kommit hem från nagelfixet, så ser jag båda mina program samtidigt. Det ena på paddan, det andra på tv:n. Multitaskning ni vet…

Mikael ringde och pratade om att rensa avloppet i handfatet, men mottagningen blev väldigt dålig precis då, så jag uppfattade inte om han menade att JAG skulle rensa. Jag väljer att tolka det som att det är han som ska rensa imorgon. 😉

Ha det bra!

KRAM <3

Innan Biggest, så såg jag min serie på tv:n. Detta är huvudrollsinnehavaren. 
Och eftersom det är ljust ute, så har jag såklart fönster som speglas på tv-skärmen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.