Telefonistdag, Testagram

Hej alla glada rara människor. Jag tar föregivet att ni är glada och rara idag, för det är ju torsdag. Vilket innebär att i morgon är det fredag, och fredagar det är goa dagar det…!

Idag har jag varit telefonist. Jag brukar ju svara i växeln då och då, men idag har jag suttit hela dagen i växeln och inte jobbat alls med mina övriga arbetsuppgifter. Det är så kul måste jag säga. Att prata med massa människor och hjälpa dem så gott man kan. Alla är ju inte glada och trevliga, men det gör inget. JAG är glad och trevlig och det räcker för mig.

När jag stängde så hämtade Mikael mig och vi for till Storheden för att handla inför helgen och veckan. Skönt att få det gjort. Vi hämtade oxå ett paket som jag hade på Ica och sen for vi hem.

Paketet var från Testagram, och denna gång har de verkligen lagt fokus på att tänka på sig själv och sitt välmående. De skriver:

Vi behöver pauser för att orka och må bättre. Det finns inga regler för HUR vi ska pausa, det viktiga är att vi gör det. Stäng av datorn under lunch och kväll, gå ut på lunchen, andas frisk luft…

De skriver oxå att en japansk undersökning har visat att människor med givande intressen är friskare än personer som inte har någon större mening med sina sysslor. En meningsfull sysselsättning är a och o för ett långt och lyckligt liv.

Det är är så himla viktigt att tänka på. Livet blir vad man gör det till och man har alltid ett val. En person jag känner har bytt höft för någon månad sen och nu åker hon skidor. Hon stakar bara, men ändå. Hon åker skidor! För att hon vill och för att hon vill ha ett meningsfullt och aktivt liv. Hon är en cool människa. (Även när hon tjurar mot sin man och vägrar ta med extra batteri till pannlampa och plötsligt finner sig ensam i ett skidspår i en skog i mörker).

Så tänk på det alla, gör era liv till något meningsfullt! <3 

Nä, nu är ska jag fixa annat här hemma. Vi hörs! 

KRAM <3

Innehållet i Testagramlådan

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.