Teknikstrul, träning, tystnad

Just nu sitter jag ensam hemma (+två sovande katter). Det enda ljud som hörs är elden som sprakar och mitt knappande på datorn. Det är alldeles stilla och lugnet fyller min själ med ro.

Dagen började bra. Jag tog mig upp rätt enkelt och var inte så trött. När jag kom till jobbet fixade jag med det jag brukar där och sedan gjorde jag mig redo för dagen. Då började det trilla in ärenden om tekniska fel. Och sen var det igång… Jag älskar teknik och tycker det är fantastiskt kul att jag jobbar rätt mycket med det. Tills dessa större fel uppstår som jag dessutom inte kan lösa. Bara hitta nödlösningar och göra jobbet någorlunda uthärdande för telefonisterna. Och för användarna… Nåja, det är som det är.

Efter jobbet åkte jag till stan för att prova på något nytt i träningsvärlden. Nytt för mig alltså. Nämligen Indoor Walking. Jag har aldrig provat det förr, men idag var det dags. Jag måste säga att det verkligen var kul. Jag gillar spinning ganska mycket, men detta var ännu bättre. Riktigt roligt!

När jag sedan kom hem till ett stilla hus, så kände jag dock att allt ljud och alla händelser idag, hade tagit ganska stor plats i min hjärna och den behövde rensas. Mikael är i Smedsbyn hos sin son och hans fina familj, så jag kunde också göra det jag bäst behövde. Ha tystnad. Så underbart att bara ha det helt tyst och inte tvinga hjärnan att få in mer ljud än den redan har pumpats med under dagen.

Nu ska jag dock lägga mig ner och faktiskt lyssna på lite ljud. Nämligen avslappningsmusik, eller mental träning eller vad det nu är det kallas. Vi har sådana ljudspår som vi ska lyssna på enligt vår coach i den där gruppen jag är med i på Inpuls. Passar nog extra bra idag. 🙂

Ha det fint nu alla raringar. Vi hörs snart igen!

KRAM <3

Jag skulle också kunna stå så här och samla energi en kvällsplitshire_img_8148-e1450347416906-768x512_01Bild från www.splitshire.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.