Tårta, semester, träning, bröllopsdag

Idag fick vi (som jag sa tidigare) tårta. Det är en gåva från vår divisionschef, Teija, för att vi klarade ISO-certifieringen. Som jag skrivit tidigare så är jag väldigt nöjd och glad över att vi har varit en del av att detta gick igenom. Extra kul att då få lite uppskattning av ledningen. Den dagen vår division vinner det åtråvärda priset Svensk Kvalité, så ska Teija bjuda på middag. Spännande… 😉

Idag har jag sagt adjö till den första av mina kollegor som har dragit iväg på semester. Ja, vi har ju några svirare som varit iväg lite tidigare, men nu börjar sommarsemestrarna. Det blir ju skönt. Själv börjar jag inte riktigt än, men jag har gott om tid. Vädret är ändå inte på vår sida riktigt än…

Efter jobbet åkte jag och tränade Zumba. Den här gången var vi ännu fler än sist och det var riktigt roligt. Tänk att man säger det varje gång man varit och tränat, att det var så kul och man mår så gott efteråt. Och ändå drar man sig för att träna emellanåt…

Vill också passa på att meddela att mina närmsta vänner idag har varit gifta i 20 år!! Jag kommer ihåg bröllopet som om det var igår. Festen efteråt, danserna och så vidare. Riktigt underbart kul. Mycket har hänt genom året, många intressen har kommit och passerat. Men de lever livet och tar vara på de dagar de har. Varma stora grattiskramar från mig, Ingela o Tomas, på er bröllopsdag!

Nä, nu ska tanten fixa matlådor till i morgon. I senaste laget… 😉

Ha det bäst!

KRAM <3

ISO-tårtaIMG_7872 [26572]_01Regn 🙁IMG_7880 [26571]_01Utsikt från träningslokalenIMG_7884 [26573]_01

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.