Tänker

Idag har jag haft en bra dag. Jag har varit på kurs på förmiddagen och det är alltid trevligt. Så även denna gång. Det var inte så svårt faktiskt, men det är ju ändå kul att få en genomgång och träffa lite andra Landstingsmänniskor än de jag träffar dagligen.

Åkte sedan tillbaka till jobbet och arbetade som en liten tok resten av dagen. Känner mig nöjd med min arbetsdag måste jag säga.

Fia var här en stund på kvällen. Tyvärr kände jag mig lite trött och seg på kvällen så jag var nog inte så kul att ”hänga med” då jag bara såg tv. Men det var ändå kul att träffa henne.

I övrigt så tänker jag en hel del. Det gör jag alltid när jag är lite trött, och just denna tiden på året tänker jag väldigt mycket. På väldigt många saker. Det kan vara både bra och dåligt faktiskt. Jag tänker mycket på saker jag varit med om. Många saker som inte är så kul faktiskt…

Men, så började jag gå igenom bilder på datorn och sortera dem. Då inser jag att jag faktiskt har det ganska bra nu. Inte bara ganska, utan faktiskt riktigt bra. Jag har fått börja uppleva saker som jag aldrig trodde jag skulle vara med om. Aldrig har jag trott att JAG skulle få mc-kort och en fin mc. Aldrig har jag trott att JAG skulle äga en sådan fin båt. Aldrig har jag trott att JAG skulle få resa utomlands. Aldrig har jag trott att JAG skulle få känna det som att jag har ett liv där jag kan få göra och uppleva saker.

Det livet har jag nu och det gör mig så lycklig. Tänk att även jag fick… Ja, en sak är nog säker. Allt har sin tid och sin plats. Det gäller bara att stå ut tills man kommer dig. Jag är idag mycket nöjd över att jag stod ut.

 

Jag minns när jag knäppte denna bild i våras. Det var svårt att inse att jag faktiskt var i Italien. I Rom. Jag firade 40-årsdag och hade Colosseum framför mig. I verkligheten… Ofattbart…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.