Tankar…

Jag har fått en ny dator som är helt underbar. Eller fått var väl egentligen fel ord. Men det jag vill komma fram till är att den är underbar att skriva med. Tangentbordet sitter perfekt för mina fingrar så det känns riktigt fantastiskt att trycka ner tangenterna.

Så igår funderade jag vad jag kan skriva. Rent allmänt. Jag älskar att skriva av mig om än det ena, än det andra.

Jag och Anneli har länge pratat om att skriva en bok. Jag ska skriva hon ska korrigera texten. Hon är en hejjare på att kontrolläsa texter. Så då igår började jag fundera på den där boken… Men jag har ingen bok att skriva. Jag har ingen idé, ingen plan och framför allt ingen historia att berätta. Det var då jag började fundera på en självbiografi.

Men vad ÄR egentligen en självbiografi…? Ja, det är ju boken om mig så att säga. Jag är ingen kändis eller annan sorts berömd människa. Men jag har ju levt ett liv. Jag har ju saker att berätta. Jag har levt ett liv där det hänt en hel del genom åren. Mitt första minne i livet var inte ett trevligt minne. Jag var inte många år gammal, men jag minns det som det var igår. Hade känts bättre om det var ett roligt minne. Sedan har det fortsatt så i mitt liv, många hemska minnen, men många glada också.

Men frågan är ju att OM jag skulle skriva en självbiografi… Till vem skulle den vara. Till mig, till mina barn, till mina vänner, till internet. Vem ska jag skriva den för…? Det är frågan jag funderar på ikväll…

Puss och kram hela dan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.