Tankar från Rhodos

När man är på en sol, bad och enbart slapparsemester så tänker man ganska mycket. Vissa saker jag tänkte på när jag var på Rhodos var:

* Det där med att det bara är sjömän och tuffingar som har tatueringar… Det gäller inte längre. Nu har typ ALLA tatueringar. Till och med gravt överviktiga bleka åldringar. Man är mer eller mindre ett undantag om man inte har tatuering. Jag kan på en hand räkna alla jag såg utan tatuering vid poolen, och då är jag och Mikael två.

* Många tyskar och engelskmän är lika bleka, om inte ännu blekare, än jag i hyn.

* Mikael är en soldyrkare och kan bli brun som en neger.

* Jag vill bli en cool 100-åring som kliver ut genom fönstret och försvinner. (Kan ni lista ut vilken bok jag läste i solstolen?)

* Varför fungerar vissa personer som ankare (Mikael) och vissa som flytbojjar (jag)?

* Vad är skillnaden mellan cocktail och long drink…?

Men det jag mest funderade över var varför tjejen i poolbaren hela tiden kallade mig Darling och Baby…!?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.