Tandproblem, städning, prioritering

Igår kväll kände jag hur min framtand satt rejält löst. Jag har ju en framtand som har gått rakt av. Jag ska byta ut den, men det är inte förrän lite senare. Och när nu detta provisorium jag har för tillfället började sitta löst, så fick jag lite panik. Jag vill ju liksom inte bli helt utan framtand. Tack och lov så går jag till Tandlaget och de är så himla bra där. Jag får alltid bra service där och får alltid komma snabbt när jag har panik. Så även idag, och min tand sattes fast igen och allt är frid och fröjd. 🙂

När jag kom hem från jobbet så lagade jag maten och sen kände jag mig FULL av energi. Jag började storstäda och dammsög och skurade golv och liknande. Stereon var på full volym och ur högtalarna spelades gamla godingar som Alice Cooper och även lite nyare som Swedish House Maffia. Man måste ha bra och hurtig musik när man städar, då går allt lättare.

När Mikael kom hem så frågade han om det var medicinen som gett mig sådan energi, och det tror jag inte. Men det är underbart att känna sig pigg och alert även efter jobbet.

Något som jag dock retade mig på idag, det var när jag satt på bussen och surfade runt. Då fick jag än en gång se ett inlägg från en som sa att hon prioriterar inte städning utan hon prioriterar sina barn. Nu vill jag först och främst säga att jag inte alls bedömer hur städat folk har eller inte. Det är HELT orelevant. Det jag däremot tycker är löjligt och riktigt irriterande, det är när folk säger just att de prioriterar barnen istället för städning…

Alltså, hör ni inget fel här? Det är som om det finns två val i livet. Att städa, eller att vara med barnen. Det ena utesluter det andra. Jag säger: BULLSHIT. Om man vill, så kan man både vara med barnen och städa. Men det är klart, ska du även hålla koll på alla sociala medier, se alla häftiga serier och filmer, spela dataspel och så vidare… Då förstår jag om du inte hinner.

Men att säga att man hinner inte städa, för man har barn. Det tycker jag absolut inte stämmer. Ha stökigt i ditt hem om du vill, men skyll inte på att du vill umgås med barnen. Välj hellre bort tex tv:n då. 😉

Ja, kanske bara jag som tycker så, men så är det i alla fall. 🙂

Nu ska jag gå och skölja ur min hårinpackning. Imorgon är det fredag! Och början på HELG! 😀

Det är ju oxå marknad i stan. Tänkte hinna gå en snabbis på lördag. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.