Tag hand om mig

Nu har jag bestämt mig för att börja lägga fokus på mig själv igen. En vän sa till mig att jag måste göra saker som är bra för MIG och som JAG vill göra. Hon sa: gå på massage, ansiktsbehandlingar eller liknande. Du måste tänka på dig.

Och med det snurrande i mitt huvud, så bestämde jag mig först och främst för att göra naglar. Jag slutade med det för att jag tyckte det var dyrt, jag fick lite ont i fingrarna när jag skrev mycket och för att jag blev lite less. Men nu bestämde jag mig för att börja igen. Jag vill verkligen, för att det är något som jag trivs mycket bra med. Och faktiskt har jag ont i fingrarna emellanåt trots att jag inte har naglar, så då kan jag ju lika gärna ha det.

Dessutom har jag ansökt, och kommit med, i en grupp på Inpuls som börjar till hösten. Det är en grupp där man lär sig tänket kring mat (vad, när, hur man ska äta). Dessutom så ingår det träning under dessa månader, och själva träningen kan jag börja med redan nu.

Så tjejen som har hand om detta ringde och ville träffa mig som en liten inledning. Så jag ska träffa henne imorgon bitti. Vilket innebär att jag inte kan åka till jobbet direkt på morgonen, vilket är något jag HATAR när jag inte får göra. Men men…

Jag ser verkligen fram emot detta med att ta hand om mig. Och som sagt, nagelfixet har redan börjat. Lycka för mig!

Imorgon är det middag med jobbet på båten (BBB) som gäller. Det blir så himla kul. Direkt efter jag är klar med middagen så går jag ner till hamnen och åker ut med Mikael. Vi far nog till Likskär på fredag och sedan vidare på lördag. Tror jag…

Så jag får önska alla en fantastisk helg! Ha det bäst!

KRAM <3

Mina nya naglar09062016-IMG_7664 [4862]-Redigera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.