Tacksam

Idag är jag tacksam. Tacksam över att jag har så fina kollegor. Till exempel som idag när jag i ett kritiskt läge behövde få tag i en bil för att ta mig akut till tandläkaren. Då ställde Cissi upp lånade ut sin bil till mig så att jag skulle hinna i tid. Så otroligt snällt gjort.

Jag kom till jobbet, hade två möten innan 8.30, for till tandläkaren och gjorde en provisorisk lösning på ett tappat problem, tillbaka till jobbet för flera möten och massa annat. Man kunde tro att jag varit ledig i flera veckor om man såg min mail, men det var bara två dagar. Jag har jobbat i stort sett hela dagen och har fortfarande ca 70 mail kvar som ska lösas. Nåja, jag har sagt det förr och säger det igen… Tur jag älskar mitt jobb. 😉

I övrigt så ser jag mest fram till på onsdag då jag kommer få en leverans från IKEA. Som jag pratat om tidigare, så ville jag åka upp till Happis för att göra ett besök i butiken, men som vanligt så blev det inte av. Så när Marlene skulle göra en beställning därifrån, så hakade jag på och beställde det sista jag behöver. Så till helgen är nog sovrummet klart och jag kan visa er hur det är!

Ikväll har jag uppdaterat mig på vad som hänt på YouTube när jag varit borta, och även sett Farmen. Nu drömmer jag mig bort i resornas värld via När&Fjärran och efter lite mer tv blir det väl sängdags. Djurskyddarna är det väl idag? Det måste jag se.

So, that’s all folks!

KRAM <3

Längtar oxå lite extra tills jag får ta fram pärlan, Anastasia!Blandat-5

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.