Syster

Jag fullkomligt ÄLSKAR Hannah och Amandas podcast. De är så härliga att lyssna på och de bjuder verkligen på sig själv. Men det som fascinerar mig mest, är deras samspel.

Dessa tjejer är ju, förutom kollegor och gemensamma företagsägare, systrar. Det är fantastiskt att lyssna på hur de pratar med varandra, hur de har tagit hand om varandra genom åren, hur deras barn har gemenskap av varandra och så vidare.

Själv har jag ett syskon. Det är en bror som är 16 år yngre än mig. Vi har inte samma mamma och har aldrig bott tillsammans. Han bor i Jokkmokk med min pappa. Jag älskar min pappa av hela mitt hjärta och mer därtill, men vi har inte daglig kontakt direkt. Vi träffas otroligt sällan tyvärr. Detta har oxå lett till att jag inte har så nära kontakt med min bror. Någon nära syskonrelation har vi tyvärr inte.

Men om jag hade fått välja, så hade jag gärna haft ett syskon till. En syster. En sådan som jag växt upp med i samma hus och som jag hade blivit ”bästa kompis” med. Jag hade oxå velat vara som Hannah o Amanda.

Det är ju inget att grämas över nu och det gör jag inte, även om man önskar ibland. Istället så lyssnar jag på den härliga podcasten och glädjs över dem och att de har varandra. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.