Sveriges värsta bilförare

Jag pratade med en kompis idag och vi kom fram till att vi borde vara med i tv-programmet ”Sveriges värsta bilförare”. Hon som den dåliga föraren och jag som co-driver. Det var hennes förslag. Hon är ganska osäker som förare och vet om det, men hon ser programmet som en chans att träna och öva.

Jag är mer van att köra bil och skulle kunna hjälpa henne, men samtidigt skulle vi ha så otroligt galet roligt. Jag tror helt ärligt att vi skulle vara lite av favoriterna i det programmet. Min vän skulle vara superkul att se och våra skratt och bravader skulle vara höjdare. Tro mig, vi har gjort mycket förr…

Och helt ärligt skulle jag själv vilja testa flera av de övningarna i det där programmet. Hade ju varit riktigt kul att se ifall man klarade det och utmana sig lite. Hinderbanor med mera är ju jättefränt.

Så man vet aldrig. Plötsligt dyker jag och en vän upp i tv-rutan… Bli inte förvånade!

😉

En tanke på “Sveriges värsta bilförare

  1. Paula Jensen

    Hej!

    Jag jobbar med castingen till Sveriges värsta bilförare. Skulle du och din vännina vara intresserade av att söka?
    I så fall kan du maila mig eller söka direkt på kanal5.se på Sveriges värsta bilförare.

    Med vänlig hälsning, Paula Jensen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.