Svammel

Vad jag tycker det är tråkigt när jag känner massa skrivsug, men inte riktigt vet vad jag ska skriva om. Jag hade gärna skrivit om något med eftertänksamhet, men jag orkar inte vara alldeles för seriös. Jag hade oxå kunnat tänka mig att skriva om något galet komiskt, men jag känner inte för att vara rolig. Jag hade kunnat skriva om något som gör mig så fruktansvärt arg, men jag orkar inte reagera.

Så, vad ska jag då skriva om? Ja, säg det… Kan ju informera om att det idag är onsdag, vilket är dagen mitt i veckan. Lill-lördag. Jag hade kunnat mysa till det med en extra god middag, lite partymusik och dans med katterna. Men jag orkar inte.

Jag hade kunnat sätta mig och spela dataspel med min son, men han pluggar… 🙁 Jag skickar dock sms åt honom ibland så jag vet att han är vaken. Jag skickar sms, hans svarar genom att ropa tillbaka, då han faktiskt sitter i rummet bredvid. 😉

Så vad gör jag då? Ja, jag sitter här i vår soffa, ser Sons of Anarchy och känner mig rastlös, men samtidigt väldigt slö. Jag borde så mycket men ids ingenting. Jobbigt läge.

Det som är ännu jobbigare är ju att jag precis insåg att jag lovat att fixa matlåda till Mikael, men det har jag inte gjort än och klockan börjar vara efter åtta nu. Kanske bäst att sätta fart.

Nåja, om inlägget igår var värdelöst, så var detta ännu sämre. Men så kan det bli.

Ha det bra nu alla mina raringar där ute. Hoppas ni njuter av stunden här i kring som är just nu när ni läser detta. Sköt om er och ta vara på livet. Gör alltid det bästa av det ni har. Fokusera på det positiva, jobba bort det negativa. Att bara se negativt på livet och det som händer gör att man hamnar i en spiral som går allt fortare och allt djupare. Låt inte spiralen ta över era liv, det är alldeles för kort för det.

KRAM <3

Nu är det nära, tills den här raringen är i vattnet igen 🙂 Junkön 29-31 maj 2015-1

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.