Sur

Ikväll är jag sur. Inte av någon speciell anledning, men jag bara är det. Sur, grinig och på allmänt dåligt humör. Det har jag varit mer eller mindre hela dagen, även om jag försökt hålla det i schack. Ja, jag pratade av mig lite med en tjej i en reception (alltså en som jag faktiskt känner och inte vilken random person som helst), och då kändes det faktiskt lite bättre.

Men när jag upptäckte att jag faktiskt satt och skällde ut en person på radion för att han hela tiden upprepade sig i en intervju, så insåg jag att jag inte kan hålla på så utan det var dags att fara från jobbet.

När jag sen så småningom kom hem så har jag bara surat. Jag vet inte varför, det bara är en sådan dag. Tur för Mikael att han jobbar eftermiddag. 😉

Då man har en dålig dag, eller när man är sur, så ska man försöka göra något bättre av situationen. Man ska försöka hitta positiva saker i tillvaron eller något positivt att tänka på. Så jag har här fem stycken positiva saker som jag ska fokusera på:

  1. Det är fredag imorgon, världens bästa fredag! Precis som alla fredagar. (Landstingsväxelns motto).
  2. Om två dagar är det lördag, då ska jag sova länge! (Fast det lär bli tills Mikael blir less och vänta)
  3. Nästa vecka ska jag bli ompysslad. Både hår och naglar.
  4. Jag har lyssnat klart på min ljudbok och ska få börja med en ny serie som jag hört så mycket bra om.
  5. Eftersom jag vägrar att skotta snö, så bryr jag mig inte om det snöar. Kan istället tycka att det är mysigt.

Det var det. Nu ska jag fortsätta sura (tänker sura trots positiv lista, listans innehåll får jag fokusera på imorgon istället).

Hoppas ni har en bättre dag och gladare miner hos er.

KRAM <3

rose-1706446_640

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.