Studiebesök, telefonkris, snabbmat

Dagen började som vilken annan dag som helst. Jag visste dock att jag skulle få en lite annorlunda dag i och med att vi skulle få Telegruppen från Västerbottens Läns Landsting på besök idag. Så från lunch var vi med dem, både på Länsteknik och hos oss i Röda Paviljongen.

När arbetsdagen var slut och massa krisärenden var genomgångna, så rusade jag till bussen tillsammans med Mallan. Jag hade lite ärenden i stan som jag var tvungen att fixa. I bussen börjar jag leta efter mobilen, och inser att den inte är med mig. Lånar Mallans telefon och ringer till jobbet, larmet går ”Jenny ringer, var är hennes mobil!?” KRIS…! Telefonen, den ligger så vackert på mitt kontor och väntar… Jäkla skit. Ringer Fia och Mikael och informerar att jag inte är nåbar.

Jag saknar telefonen så otroligt. Jag kan inte lyssna på bok, jag kan inte ta foton (när jag inte är hemma), jag kan inte sms:a, jag kan inte ligga och slösurfa. Med mera, med mera. Nä, fy tusan vad jag vill ha min telefon…

Hemma var jag inte sugen på att fixa någon avancerad mat (jag var och är sur pga telefonen), så jag gjorde en snabbvariant. Stekt fisk med hackade nötter, broccolimos, sallad med sojabönor. 20 minuter tar det att tillaga, och gott som tusan.

Med det tänker jag fortsätta sura till Mikael kommer hem (besöker sin son m. fam ikväll). När han kommer ska jag dricka te och sen sura igen. Så det så.

Hoppas ni inte behöver sura över något. 😉

KRAM <3

Stek lite vit fisk (eller annan fisk). Jag satte lite hackade nötter på efter jag var klar, för att få lite mer fett i matensnabbmat-hemma-fisk-o-mos-1

Koka broccoli och gör mossnabbmat-hemma-fisk-o-mos-2

snabbmat-hemma-fisk-o-mos-4

Gör en grönsallad. Gärna med sojabönor för att få mer protein (de är frusna på bilden och ser därför lite kalla ut 😉 )snabbmat-hemma-fisk-o-mos-3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.