Studiebesök Länsservice

Oktober månad är en av de mest intensiva månader jag har. Så sjukt mycket att göra hela tiden. Som jag sagt tidigare, så gillar jag både mitt jobb och att ha mycket att göra. Och tur är ju det. Synd bara att man inte hinner grotta ner sig i allt, men tid kommer väl för det sen. Det är ju inte alltid riktigt så HÄR mycket att göra. 😉

Jag jobbade med en riskanalys hela förmiddagen och det är inget man gör på rutin så att säga, så jag fick använda hjärnan massor. Därför var det skönt att på eftermiddagen få lämna allt och dra iväg med några kollegor till Länsservice i Boden. Vi skulle få gå på studiebesök där.

Jag har ju varit där flera gånger, men det är ändå roligt att få en genomgång av allt och få se hur de har det i sin vardag. Det kändes ändå som en ganska trivsam arbetsplats. Det är ju mycket truckar, höga hyllor, massor med varor och hjälpmedel. Stora lager med saker. Intressant.

Länsservice har ju hjälpmedel för både kommuner och sjukvård och kommunerna i länet kommer även att beställa material därifrån från årsskiftet. Inse hur mycket saker det är som går ut och in genom deras portar. Helt galet mycket egentligen.

Peter mötte i alla fall upp oss och vi satt ner och pratade med honom och han berättade om deras verksamhet. Sen fick vi ta på oss orangea västar och så fick vi gå runt med honom och se alla saker. Kul!

På torsdag har resten av gänget sitt studiebesök där. Vi delar ju alltid upp oss, eftersom växeln oxå måste vara öppen. Men det är ju ok. Vi ska göra fler studiebesök har vi tänkt, men inga mer i oktober i alla fall… 😉

Så, lite bilder från dagen bjuder jag på i alla fall.

Ha det fint!
KRAM <3

Tvättmaskin för rullstolar och andra hjälpmedel 🙂

Här står rullstolarna på tork i ett typ torkrum 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.