Sträckning, display, sushi och YouTube

Igår så råkade jag stäcka muskeln i ena låret på träningen. Det kändes verkligen jättetrist, för det gör att jag inte kan träna som vanligt Jag får ta lugna promenader, men det är inte det jag vill just nu. Så jag surar lite idag.

Det jag också surar över är att min telefon gick sönder idag. Eller sönder och sönder, den går ju att använda, men displayen har spruckit rejält. Jag skulle hjälpa en gammal farbror som hade ramlat, att komma upp, men tror ni inte att min telefon ramlade rätt ner på stengolvet och displayen sprack. Jäkla skit… Men farbrorn fick hjälp och mådde bra sen, vilket så klart var det viktigaste!

Jag skulle på Landstingshuset på möte på eftermiddagen och bestämde mig för att jag skulle minsann köpa med mig sushi hem efter det mötet, för det ville jag verkligen ha. Jag köpte faktiskt majskolvar också och åt en. Men sen får det vara bra. Att överäta när man inte kan träna är verkligen ingen lösning på problemen.

Sedan jag kom hem har jag bara ätit, gosad med katter och sett på YouTube. Jag älskar YT för det finns så mycket olika saker att se och jag gillar att se korta avsnitt av saker och ting.

Så idag här hemma har jag bara fokus på mig själv. Jag har till och med bett Sofia att inte sms:a om det inte är något hon verkligen vill. För jag behöver jenjo-time ikväll. 😉

Hoppas att ni gör det ni vill ikväll.

KRAM <3

Orkidé-2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.