Stockholm med båtmässa

Hej på er! 

Nu var det ett tag sedan jag hörde av mig den här vägen. Det har delvis berott på att jag varit sjuk. Inte så att jag varit hemma från jobbet, men så pass att jag inte haft någon ork när jag väl varit hemma. Jag har inte tränat och inte gjort nästan något förutom jobbat.

Ja, förutom i helgen då förstås, för då var jag på en liten semestertripp ner till Stockholm för att gå på båtmässa och lite annat. Det var fantastiskt roligt måste jag säga. Jag tänkte låta bilder beskriva min helg, men det som inte finns med på bild är operan vi var och tittade på. Vi var nämligen och såg ”Phantom of the Opera” på torsdagskvällen. Det var helt otroligt. Vilken känsla och vilken upplevelse. Det satte sig verkligen i kroppen på ett sätt som inte mycket annat gör. Jag vaknade på natten sen av att Mikael nynnade musiken till operan, i sömnen… Så det var verkligen mäktigt.

Men i övrigt så har ni här nedan min helg i bilder.

KRAM <3

Vi hyrde en bil och körde runt lite

Vi var bland annat ut till Vaxholm

Där fikade vi på detta mysiga ställe

Vi var ju givetvis på Båtmässan, som var målet med hela resan. Där såg vi mycket fint, bland annat denna vackra Princess

Mycket att se på mässan

På lördagen besökte vi Naturhistoriska Museet

Vi strosade på stan och köpte goda drinkar

Vi gjorde även en hel del annat, men avslutade besöket med det sedvanliga besöket på Vete-Katten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.